Big Commerce

Tetra PRO gjithmonë zgjedh të jetë partner me kompani lider në tregun e shërbimeve dhe produkteve
të teknologjisë dhe informacionit.

Për këtë arsye, ka zgjedhur Big Commerce, platformën e vlerësuar dhe renditur e para në treg
ndërkombëtare E-Commerce SaaS.

E-Commerce

Më të mirët

Kompania më e fuqishme për ofrimin e kësaj platforme me një eksperiencë 10-vjeçare në treg
blerje online, me shërbim në mbi 120 vende të botës dhe me mbi 5000 partnerë.
Përmes kësaj platforme kompania australiane “Big Commerce” ka bërë një revolucion në rrugë
njerëzit sot bëjnë blerjet e tyre në internet. Kjo është arsyeja pse “Big Commerce” është vlerësuar me
Çmimi “Gartner Peer Insights Customers” – Zgjedhja numër 1 për klientët.

Benefitet

01  Besueshmëri dhe Siguri

Stabiliteti maksimal, i certifikuar për sigurinë e tij, Backup dhe Restore.

02  Dizajni i dyqanit tuaj online

Përshtatje vizuale, e njëjta përvojë për përdoruesit në PC, tablet dhe celular, para-testim i integruar në WordPress.

03  Personalizimi i dyqanit tuaj online

Oferta dhe zbritje, zhvillimi dhe marketingu i markës suaj, si dhe krijimi dhe zbatimi i politikave tuaja të shitjes.

04  Kanalet e ndryshme të shitjeve

Shitni në internet kudo dhe në çdo kohë duke përfshirë rrjetet sociale, vendet e tregut si Amazon, eBay, etj.

05  B2B

Përmirësoni dhe menaxhoni marrëdhëniet me partnerët tuaj B2B (grupet e klientëve, lista e çmimeve, porositë, marrja e kuotave, menaxhimi i pagesave, kërkimi i avancuar, etj.).

06 Platform all-inclusive

Paraqisni produktet dhe katalogët tuaj, përcaktoni politikat e transportit dhe merrni raporte për të analizuar performancën e biznesit tuaj.

07  Internacional

Shumëgjuhëshe, pagesa në monedha të ndryshme etj

08  Platform e hapur

Integrimi me aplikacione, platforma të ndryshme duke ruajtur performancën maksimale.

09  Llojet e biznesit tuaj

Veshje dhe Moda, Shëndeti dhe Bukuria,
Ushqime dhe Pije, Prodhim, Automjete etj.

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet?

Na kontakto tani!