Rrit biznesin Tënd me Oracle Fusion dhe Tetra Pro!

Rrit biznesin Tënd me Oracle Fusion dhe Tetra Pro!

Për herë të parë në Shqipëri TetraPro sjell platformën Oracle Fusion nga Oracle, platforma #1 botërore për Administrimin Financiar, Mjeteve, Operacioneve si dhe Burimet Njerëzore.I shpallur leader botëror për 8 vite radhazi, Oracle Fusion përmban eksperiencën dhe standartet më të mira ndërkombëtare…

 Tetra Pro zyrtarisht e çertifikuar në Odoo

Tetra Pro zyrtarisht e çertifikuar në Odoo

Ju njoftojmë se Tetra Pro, një kompani e përkushtuar ndaj zgjidhjeve inovative të biznesit, është certifikuar zyrtarisht në Odoo . Kjo arritje nënvizon përkushtimin tonë për ofrimin e shërbimeve moderne dhe gjithëpërfshirëse të menaxhimit të biznesit. Odoo , paketa e…