Odoo eCommerce

Krijo faqe produkti tërheqëse me një nga ndërtuesit më të mirë të faqeve në treg. Pastaj, nga marketingu në operacione, shijo komoditetin e një platforme të unifikuar.

Pa Kod

Krijoni faqe interneti me AI. Dyqani juaj ideal online duhet të jetë i lehtë për të krijuar dhe ruajtur. Krijojeni atë me shpejtësi me temat tona të dedikuara të biznesit dhe krijoni pa mundim faqe mahnitëse të produkteve.

PËRFITIMET

01  Produkti është Mbreti

Produktet tuaja janë po aq unike sa klientët tuaj: shfaqni aspektet e tyre të shumta duke konfiguruar madhësitë, ngjyrat dhe variantet e tjera.

02  Menaxhimi i automatizuar i stokut

Stoku përditësohet për çdo variant në kohë reale.

03  Shpërndarja dhe shitja

Rritni pa mundim të ardhurat.

Rritni besnikërinë, maksimizoni të ardhurat

Me Odoo eCommerce krijoni marrëdhënie më të forta. Vetëm për shkak se dyqani juaj është online nuk do të thotë që ju nuk mund të lidheni me klientët tuaj: bisedoni me ta në kohë reale dhe ndihmojini ata të gjejnë blerjen e tyre të ardhshme më të mirë dhe shfaqni komente për të krijuar besim.

Dyqani juaj në qendër të vëmendjes

Rritje e qëndrueshme. Odoo është krijuar për t’ju ndihmuar të arrini audiencën e duhur dhe të rriteni. Përdorni pultin e integruar për të krijuar raporte të avancuara dhe për të kontrolluar të dhënat.
DËSHIRONI TË DINI MË SHUMË PËR SHËRBIMET?

NA KONTAKTONI TANI!