Infrastruktura e Oracle Cloud

(OCI)

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) është një platformë shërbimesh cloud që ju mundësojnë të ndërtoni dhe drejtoni një gamë të gjerë të
aplikacione në një mjedis shumë të disponueshëm dhe vazhdimisht me performancë të lartë. Ky punim tregon se si është OCI projektuar për të ndihmuar kompanitë të ekzekutojnë të gjithë portofolin e tyre të aplikacioneve, veçanërisht ngarkesat e punës kritike të misionit të tyre, në re. Konsumatorët po rritin linja të reja biznesi, duke përmirësuar përvojat e tyre të përdoruesve, duke përshpejtuar operacionet e tyre dhe duke ulur rreziqet dhe kostot e tyre në OCI.

Oracle

Infrastruktura e oracle cloud

Karakteristikat & Benefitet

Që nga viti 2016, Oracle Cloud është zgjeruar në më shumë se 70 shërbime të disponueshme në 29 rajone cloud në mbarë botën me plane për të arritur 38 rajone gjithsej deri në fund të vitit 2021. OCI ofron relacionale, OLAP, JSON dhe NoSQL bazat e të dhënave, kontejnerët, Kubernetes, funksionet pa server, Spark, transmetimi, fletoret Jupyter, VMware – gama e shërbimet cloud të nevojshme për pothuajse çdo ngarkesë pune..

Performance Superiore

Oracle Cloud Infrastructure është krijuar për aplikacione që kërkojnë performancë të qëndrueshme të lartë, duke përfshirë gjendjen
lidhjet me bazat e të dhënave, përpunimi i papërpunuar përmes CPU-ve ose GPU-ve, miliona IOPS të ruajtjes dhe GB/s të xhiros.

Ekonomi Superiore

Ofertat Compute të Oracle Cloud Infrastructure janë afërsisht 50% më pak se produktet e krahasueshme AWS ose Azure.
Format fleksibël llogaritëse u mundësojnë klientëve të përshtatin dhe të paguajnë për shembuj me sasinë e saktë të bërthamave dhe
memorie që ata kanë nevojë, duke kursyer mbi instancat “me madhësi bluze” me kokërr më të trashë.

Siguri e lartë

Oracle Cloud Infrastructure fillon me një arkitekturë me zero besim. Kjo do të thotë se jo vetëm që qiramarrësit janë të izoluar nga
njëri-tjetrin, por edhe qiramarrësit janë të izoluar nga Oracle dhe anasjelltas. Virtualizimi i rrjetit të izoluar i përmendur
më parë luan një rol në këtë ndarje të pastër, si dhe një rrënjë harduerike e personalizuar e besimit për të riimazhuar çdo shembull më parë
për një klient të ri që e merr atë.

API të fuqishme dhe mjete zhvilluesish

API-të e Oracle Cloud Infrastructure janë API REST që përdorin kërkesat dhe përgjigjet HTTPS. Kjo API intuitive së bashku
me një ndërfaqe të linjës komanduese dhe SDK-të e zakonshme në Java, Python, Typescript, Javascript, .NET, Go dhe Ruby ju lejojnë
menaxhoni ngarkesat e punës në shkallë të gjerë dhe automatizoni gjithçka.

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet?

na kontakto tani!