Odoo

Odoo është një platformë unike me mbi 45 aplikacione të dedikuara për çdo sektor të biznesit tuaj. I modeluar posaçërisht për administrimin e plotë Financiar dhe Menaxherial të bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha dhe për të gjitha fushat ku ju operoni, Odoo është platforma ideale e përzgjedhur tashmë nga më shumë se 7 milionë klientë në të gjithë botën me një trend në rritje të vazhdueshme. I orientuar për të ofruar zgjidhjet më të mira për qëllimet e biznesit, Odoo është një platformë “user friendly” me të cilën është shumë thjesht të punosh.
Siguria e ofruar nga Odoo është 100% pasi operon në Cloud dhe falë kësaj platforme garanton punim 24 orë, pa asnjë shkëputje. Fiskalizimi nuk do të jetë një problem për kompanitë që do të zgjedhin Odoo pasi programi garanton sinkronizim të plotë me platformën online të tatimeve.

Modulet Kryesore

Kontabiliteti odoo (sherben per kontabilizimin e veprimeve te perditshme dhe pasqyrimin e tyre ne raportet e kontabilitetit sipas kerkesave tatimore; Financ sherben per regjistrimin e dokumentave te arkes/bankes)

 • Llogarite e arketueshme
 • Llogarite e pagueshme
 • Banke dhe para te gatshme
 • Tatimet
 • Raportimi
 • Lokalizimet fiskale
 • Rimbursoni Shpenzimet
 • Validimi i shpenzimeve te postes
 • Krijimi i fatures
 • Dokumentet
 • Shenim per kredine e shitesit
 • Etiketat
 • Kontakti
 • Pronari

 

 • Shenim per kredine e shitesit
 • Etiketat
 • Kontaktoni
 • Pronari
 • Nenshkrimi Elektronik.
 • Modaliteti i llojit te fushes

Spreadsheet (BI) raporte Business Inteligent (sherben per gjenerimin e raporteve specifike dhe sipas kerkesave per çdo modul te programit)

Magazina sherben per administrimin e inventarit;Amortizimi sherben per menaxhimin e aktiveve afatgjata dhe regjistrimin e amortizimit te tyre sipas disa metodave.

 • Menaxhimi i Magazines
 • Transporti
 • Rruget e avancuara
 • Barkodet
Cabecera_odoo.b245bab

Nisni prodhimin e artikujve të nevojshëm në montimin përfundimtar të produkteve tuaja. Merrni një pamje të qartë mbi të gjithë planifikimin tuaj dhe riprogramoni lehtësisht prodhimin. Mbani gjurmët e disponueshmërisë së artikujve në magazinë dhe kohën e prodhimit.

 • Faturat e Materialeve
 • Sete
 • Menaxhimi i produkteve gjysem te gatshme
 • Kontrolli i cilesise
 • Qendrat e punes
 • Nenkontrata
 • Orari kryesor i prodhimit

Nisni tenderët e blerjeve, integroni përgjigjet e shitësit në proces dhe krahasoni propozimet. Zgjidhni ofertën më të mirë dhe dërgoni me lehtësi porositë e blerjes. Përdorni raportimin për të analizuar cilësinë e shitësve tuaj më pas.

 • Automatizoni rrjedhën tuaj të punës së blerjeve
 • Merrni ofertën më të mirë me tenderat e blerjes
 • Merrni statistika për blerjet tuaja
 • Menaxhoni disa kompani
SGA TWO

Me menaxhimin e dokumentacionit​, ju lehtësisht mund të ndani, dërgoni, kategorizoni dhe arkivoni dokumentet e skanuara. Ju gjithashtu mund të gjeneroni dokumente biznesi si faturat e shitësit, detyrat dhe fletët e produkteve për prodhim.

 • Drejtoni rrjedhën tuaj të punës
 • Porta e postës elektronike
 • Bashkëpunoni me ekipin dhe klientët tuaj
 • Punë pa probleme me Shenjën
 • Përpunoni dokumentet në grup
 • Integruar me aplikacionet Odoo

Raportimi dhe Kontrolli

Spreadsheets janë një nga mjetet më të përdorura në çdo industri, dhe tani ju mund të përfitoni nga funksionalitetet e tij të shumta brenda Odoo.

 • Futni të ardhurat tuaja nga shitjet, blerjet, buxhetet dhe analizën e abonimit dhe bëni pamje historike, aktuale dhe parashikuese të numrave tuaj.
 • spreadsheet përditësohet vazhdimisht pa pasur nevojë të eksportoni ose shqetësoheni për ndonjë integrim!
 • Paraqitje vizuale që ndihmojnë në kuptimin e të dhënave më lehtë dhe më shpejt.

Mbështetje në Shitje

Shitjet Odoo (sherben per regjistrimin e faturave te shitjes/blerjes, regjistrimin blerjeve nga importi & shitjeve per eksport,  regjistrimin e ofertave/urdherporosive si dhe per administrimin e kartelave te kliente/furnitore).

Odoo POS bazohet në një ndërfaqe inteligjente që çdo kompani me pakicë mund ta përdorë pa vështirësi. Për shkak se është jashtëzakonisht fleksibël, ju mund të konfiguroni Odoo POS për të përmbushur nevojat tuaja të sakta.
Platoforma E-Commerce mundëson:
 • Drag & Drop Editor
 • Dizajnoni dyqanin tuaj në 4 hapa të thjeshtë
 • Themes profesionale
 • Shisni larmishmeri
Me CRM gjurmoni drejtimet, mbyllni mundësitë dhe merrni parashikime të sakta.
 • Merrni njohuritë që ju nevojiten për të marrë vendime më të zgjuara.
 • Dizenjoni panele të personalizuara për të marrë një pamje të biznesit tuaj me një shikim.
 • Gërmoni më thellë me raportet në kohë reale dhe grafikët e rrjedhës që çdokush mund të krijojë dhe ndajë.

Vlerat

Familja e aplikacioneve te Odoo funksionon pa probleme së bashku – duke ju dhënë mundësinë për të automatizuar dhe gjurmuar gjithçka që bëni – të centralizuar, në linjë dhe të aksesueshme nga kudo me çdo pajisje.
Modeli i zhvillimit me burim të hapur i Odoo na ka lejuar të shfrytëzojmë mijëra zhvillues dhe ekspertë biznesi për të ndërtuar ekosistemin më të madh në botë të aplikacioneve të biznesit të integruar plotësisht.
Me një dizajn teknik modern dhe elegant, korniza e Odoo është unike. Kjo na lejon ne dhe zhvilluesit tanë të komunitetit të ofrojmë përdorshmëri të nivelit të lartë që shtrihet në të gjitha aplikacionet.
Përmirësimet e përdorshmërisë të bëra në Odoo do të zbatohen automatikisht në të gjitha aplikacionet tona të integruara.
Më në fund, me lëshimet e rregullta vjetore, Odoo evoluon shumë më shpejt se çdo zgjidhje tjetër.

Pse Odoo?​

KRAHASO

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet?

NA KONTAKTO TANI!