Rreth Nesh

Historia Jonë

Tetra Pro është një nga kompanitë më të reja dhe në të njëjtën kohë ndër kompanitë më me përvojë në Shqipëri. E themeluar në vitin 2022, kompania u krijua si rezultat i riorganizimit të njësisë softuerike të Tetra Solutions, tepër aktive prej më shumë se 15 vitesh në treg.
Në Tetra Solutions, në më shumë se 15 vjet operim, duke dëgjuar tregun, jemi përballur me një kërkesë në rritje për sisteme dhe teknologji. Me kalimin e viteve kemi mësuar se sa më shumë dimë, aq më të mëdha janë nevojat për të mësuar. Përballë sfidave të tregut të IT-së, ky është një lak i pafund, nesër do të ketë ende nevojë për më shumë. Në një botë të lidhur vjen lajmi i mirë: edhe duke vepruar në një vend të vogël, specializimi është i mundur.
Tetra Pro, u krijua për të bërë më shumë, në një fushë më të specializuar. Ne kemi një ekip të shkëlqyer zhvilluesish, të cilët punojnë shumë çdo ditë për të krijuar zgjidhje për sfidat e reja të së nesërmes.

Misioni dhe Vizioni ynë

Misioni ynë është të jemi një kompani lider që ofron produkte dhe shërbime profesionale në botën e IT në Shqipëri dhe rajon.
Vizioni ynë është të ofrojmë mbështetjen më të mirë për të gjitha kompanitë që duan të jenë pjesë e progresit dhe t’u ofrojmë atyre standardet ndërkombëtare të cilësisë përmes partnerëve tanë të përzgjedhur dhe mbështetjes sonë të vazhdueshme.
Me më shumë se 15 vjet përvojë në tregun e IT, partneritetet më të mira ndërkombëtare dhe ekspertët më të mirë të fushës, ne jemi zgjedhja e parë për kompanitë shqiptare dhe kosovare që duan të dominojnë tregun.

Avantazhet tona

Ne udhëhiqemi NGA VLERAT MË TË MIRA NJERËZORE dhe synojmë të krijojmë ambientin më të mirë të punës për njerëzit tanë. Të punosh së bashku me një vizion të përbashkët nuk është punë, është një frymëzim që të gjithë e ndajmë dhe ky është shpirti fantastik i ekipit tonë. Në Tetra Pro, nuk ka rëndësi nëse një profesionist i ri apo një ekspert i lartë dëshiron të bashkohet me ekipin tonë. Ajo që ka rëndësi është pasioni i tyre për të punuar dhe dëshira për të pasur sukses.

Çertifikimet Tona

odoocertification
oracle-cloud
oracle-scm
oracle-hcm
oracle-erp
oracle-erp
oracle-scm
oracle-cloud
oracle-hcm

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet tona?

na kontakto tani!