Sistemet CRM

Një sistem i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM) ndihmon në menaxhimin e të dhënave të klientit. Ai mbështet menaxhimin e shitjeve, jep njohuri të zbatueshme, integrohet me mediat sociale dhe lehtëson komunikimin në ekip. Sistemet CRM të bazuara në renë kompjuterike ofrojnë lëvizshmëri të plotë dhe akses në një ekosistem aplikacionesh të personalizuara.
CRM
ZOHO CRM

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet?

Na kontaktoni tani!