Më shumë rreth

Shop

Çfarë ofron ProFisc?

ProFisc shop ofron një gamë të gjerë paketash të cilat shtyhen bazuar në faturat e tyre të gjeneruara, numrin e përdoruesve, numrin e kompanive, mbështetjen dhe funksionalitetet. Klientët kanë këto mundësi abonimesh për të zgjedhur:

  • Promo
  • Start
  • Basic
  • Medium
  • Coorporate

Për më shumë informacion klikoni në butonin më poshtë:

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet?

Na kontakto tani!