Më shumë rreth

myPOS

myPOS

Çfarë është myPOS?

myPos është risia jonë më e fundit në gamën e shërbimeve të fiskalizimit.
Ky program mundëson transaksione cash, plotëson kërkesat ligjore për fiskalizimin dhe përmirëson librat e brendshëm të shitjeve. Ai është mjaft i thjeshtë për t’u përdorur dhe është një ndihmë e madhe për bizneset.

Disa karakteristika të myPOS

  • Aplikim WEB pa kosto instalimi (funksionon në çdo kohë, kudo dhe në çdo pajisje).
  • Lëshon fatura cash dhe fatura elektronike për bizneset.
  • Ju informon në kohë reale për të gjitha pikat e shitjes.
  • Mbështetje me email dhe telefon (mbi 90% e mbështetjes zgjidhet në thirrjen e parë).
myPOS

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet?

NA KONTAKTO TANI!