+

Vite eksperiencë

+

Klientë kombëtarë dhe ndërkombëtarë

+

Innovacione

Rreth NESH

Historia Jonë

E themeluar në vitin 2022, TetraPRO u krijua si rezultat i riorganizimit të njësisë softuerike të Tetra Solutions, shumë aktive prej më shumë se 15 vitesh në treg.

ProFisc App

Përfitimi i shoqërisë ku operojmë. Një faqe interneti e suksesshme ka nevojë për një dizajn të shkëlqyeshëm për të qenë një nga kompanitë më të mira të IT në Shqipëri, por dizajni i uebit nuk është i mjaftueshëm.

Sale Invoices

MyPurchase

Fatura Shitjeje

MyPurchase

BLOG & LAJME

Informacionet e Fundit

Në ambientin TEST të Self Care janë implementuar ndryshimet/verifikimet e mëposhtme në shërbimin e Fiskalizmit të faturave

 Në datën 16/11/2022 jemi njoftuar nga  DPT se në ambientin TEST të Self Care janë implementuar

Continue Reading

DPT, tatimpaguesve: “Rinovoni certifikatën elektronike për fiskalizimin 30 ditë para përfundimit të afatit të vlefshmërisë”

Administrata Tatimore: Aplikimi në ditën e fundit të afatit, ju ekspozon me riskun e mosrinovimit të

Continue Reading

Dëshironi të dini më shumë për shërbimet?

NA KONTAKTONI TANI!