Big Commerce

Tetra PRO gjithmonë zgjedh të jetë partner me kompani lider në tregun e shërbimeve dhe produkteve të teknologjisë dhe informacionit.
Për këtë arsye, ka zgjedhur Big Commerce, platformën e vlerësuar dhe renditur e para në treg ndërkombëtare E-Commerce SaaS.
E-Commerce

Bashkpunim me më të mirët

Kompania më e fuqishme për ofrimin e kësaj platforme me një eksperiencë 10-vjeçare në treg blerje online, me shërbim në mbi 120 vende të botës dhe me mbi 5000 partnerë.
Përmes kësaj platforme kompania australiane “Big Commerce” ka bërë një revolucion në rrugë njerëzit sot bëjnë blerjet e tyre në internet. Kjo është arsyeja pse “Big Commerce” është vlerësuar me Çmimi “Gartner Peer Insights Customers” – Zgjedhja numër 1 për klientët.

Benefitet

01  Besueshmëria dhe Siguria

Stabiliteti maksimal, i certifikuar për sigurinë e tij, Backup dhe Restore.

02  Dizajni i dyqanit tuaj online

Përshtatje vizuale, e njëjta përvojë për përdoruesit në PC, tablet dhe celular, para-testim i integruar në WordPress.

03  Personalizimi i dyqanit tuaj online

Oferta dhe zbritje, zhvillimi dhe marketingu i markës suaj, si dhe krijimi dhe zbatimi i politikave tuaja të shitjes.

04  Kanalet e ndryshme të shitjeve

Shitni në internet kudo dhe në çdo kohë duke përfshirë rrjetet sociale, vendet e tregut si Amazon, eBay, etj.

05  B2B

Përmirësoni dhe menaxhoni marrëdhëniet me partnerët tuaj B2B (grupet e klientëve, lista e çmimeve, porositë, marrja e kuotave, menaxhimi i pagesave, kërkimi i avancuar, etj.).

06  All-Inclusive Platform

Paraqisni produktet dhe katalogët tuaj, përcaktoni politikat e transportit dhe merrni raporte për të analizuar performancën e biznesit tuaj.

07  Internacional

Shumëgjuhëshe, pagesa në monedha të ndryshme etj.

08  Platform e hapur

Integrimi me aplikacione, platforma të ndryshme duke ruajtur performancën maksimale.

09  Llojet e biznesit tuaj

Veshje dhe Moda, Shëndeti dhe Bukuria,
Ushqime dhe Pije, Prodhim, Automjete etj.