Fiskalizim

Fiskalizim

Sistemi ProFisc Duke parë nevojat e ndryshimit dhe përshtatjes së ligjit në nivel biznesi, kompania u certifikua duke krijuar një sistem që mundëson fiskalizimin dhe faturimin elektronik. Nëpërmjet sistemit t.fisc/Profisc çdo biznes kryen raportimin e detyrueshëm të transaksioneve në administratën…

 ERP për Kompanitë e Vogla dhe të Mesme

ERP për Kompanitë e Vogla dhe të Mesme

Odoo Odoo është një platformë unike me mbi 45 aplikacione të dedikuara për çdo sektor të biznesit tuaj. I modeluar posaçërisht për administrimin e plotë Financiar dhe Menaxherial të bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha dhe për të…

 Oracle Fusion Cloud ERP

Oracle Fusion Cloud ERP

Inovacioni Financiar Me Oracle Financials Jepini ekipit tuaj financiar të dhëna më të mira për të rritur saktësinë e parashikimit, për të shkurtuar ciklet e raportimit, për të thjeshtuar vendimmarrjen dhe për të menaxhuar më mirë rrezikun dhe pajtueshmërinë. Oracle…

 Oracle Business Analytics BI

Oracle Business Analytics BI

BPM Çfarë është Menaxhimi i Procesit të Biznesit (BPM)? Menaxhimi i procesit të biznesit (BPM) është një disiplinë organizative ku një kompani bën një hap prapa dhe i shikon të gjitha këto procese në total dhe individualisht. Ai analizon gjendjen…

 Cloud Infrastructure

Cloud Infrastructure

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Oracle Cloud Infrastructure (OCI) është një platformë shërbimesh cloud që ju mundësojnë të ndërtoni dhe drejtoni një gamë të gjerë të aplikacione në një mjedis shumë të disponueshëm dhe vazhdimisht me performancë të lartë. Ky punim…

 CRM

CRM

Sistemet CRM Një sistem i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM) ndihmon në menaxhimin e të dhënave të klientit. Ai mbështet menaxhimin e shitjeve, jep njohuri të zbatueshme, integrohet me mediat sociale dhe lehtëson komunikimin në ekip. Sistemet CRM të…

 E-Commerce

E-Commerce

Big Commerce Tetra PRO gjithmonë zgjedh të jetë partner me kompani lider në tregun e shërbimeve dhe produkteve të teknologjisë dhe informacionit. Për këtë arsye, ka zgjedhur Big Commerce, platformën e vlerësuar dhe renditur e para në treg ndërkombëtare E-Commerce…