Eventi Oracle CEE CIS në Samitin e Partner Connect

Eventi Oracle CEE CIS në Samitin e Partner Connect

Jemi të lumtur të ndajmë pjesëmarrjen e Tetra Pro në një event të rëndësishëm të Oracle CEE CIS në Samitin e Partner Connect, duke nënvizuar angazhimin tonë të përkushtuar ndaj partneritetit tonë të gjatë. Me vite përkushtimi ndaj zgjidhjeve të Oracle dhe një bazë besnike klientësh që përfshin disa vite, Tetra Pro vazhdon të mbajë standardet më të larta. CEO ynë pati privilegjin të ndajë përvojën e Tetra Pro, duke reflektuar pasionin tonë për përsosmëri dhe kënaqësinë e klientit.

Pjesëmarrja jonë në këtë ngjarje të nderuar shërbeu si një dëshmi e përkushtimit tonë për të ofruar zgjidhje inovative dhe shërbime të jashtëzakonshme për klientët tanë të çmuar. Ne jemi përkushtuar për të nxitur rritjen, inovacionin dhe ofrimin e rezultateve të jashtëzakonshme në bashkëpunim me Oracle. Qëndroni të sintonizuar për më shumë përditësime ndërsa vazhdojmë të ndërtojmë themelet tona të forta të partneritetit dhe përsosmërisë me Oracle!