Eventi Oracle CEE CIS në Samitin e Partner Connect

Eventi Oracle CEE CIS në Samitin e Partner Connect

Jemi të lumtur të ndajmë pjesëmarrjen e Tetra Pro në një event të rëndësishëm të Oracle CEE CIS në Samitin e Partner Connect, duke nënvizuar angazhimin tonë të përkushtuar ndaj partneritetit tonë të gjatë. Me vite përkushtimi ndaj zgjidhjeve të…

 Suksesi Tetra Pro – Odoo

Suksesi Tetra Pro – Odoo

Eventi i suksesshëm Odoo Roadshow Tirana solli shumë risi për të gjitha bizneset shqiptare që duan të rriten dhe të ecin me hapin e kohës. Tendencat dhe teknologjitë më të fundit në menaxhimin e biznesit dhe suporti që mund të…

 Odoo Roadshow Tirana

Odoo Roadshow Tirana

Ne 13 Shkurt tek Hotel Plaza Tirana, partneri i Tetra Pro prezanton Odoo Roadshow Tirana! Eventi premton të jetë një eksplorim i thellë në botën e Odoo dhe zgjidhjeve të saj moderne të biznesit. Odoo është një paketë softuerësh lider…

 Rrit biznesin Tënd me Oracle Fusion dhe Tetra Pro!

Rrit biznesin Tënd me Oracle Fusion dhe Tetra Pro!

Për herë të parë në Shqipëri TetraPro sjell platformën Oracle Fusion nga Oracle, platforma #1 botërore për Administrimin Financiar, Mjeteve, Operacioneve si dhe Burimet Njerëzore.I shpallur leader botëror për 8 vite radhazi, Oracle Fusion përmban eksperiencën dhe standartet më të mira ndërkombëtare…

 Tetra Pro zyrtarisht e çertifikuar në Odoo

Tetra Pro zyrtarisht e çertifikuar në Odoo

Ju njoftojmë se Tetra Pro, një kompani e përkushtuar ndaj zgjidhjeve inovative të biznesit, është certifikuar zyrtarisht në Odoo . Kjo arritje nënvizon përkushtimin tonë për ofrimin e shërbimeve moderne dhe gjithëpërfshirëse të menaxhimit të biznesit. Odoo , paketa e…