Odoo Roadshow Tirana

Odoo Roadshow Tirana

Ne 13 Shkurt tek Hotel Plaza Tirana, partneri i Tetra Pro prezanton Odoo Roadshow Tirana! Eventi premton të jetë një eksplorim i thellë në botën e Odoo dhe zgjidhjeve të saj moderne të biznesit.

Odoo është një paketë softuerësh lider për menaxhimin e biznesit që ofron një grup të plotë aplikacionesh, duke përfshirë CRM, menaxhimin e inventarit, tregtinë elektronike dhe më shumë. Odoo Roadshow Tirana ofron një mundësi unike për të zbuluar se si Odoo mund të thjeshtojë proceset e biznesit tuaj dhe të rrisë efikasitetin e përgjithshëm.

Ju gjithashtu do të keni mundësinë unike për t’u thelluar në integrimin e Odoo me ProFisc, programin tonë unik të fiskalizimit. Mësoni se si ky kombinim i fuqishëm mund ta ngrejë biznesin tuaj në lartësi të reja, duke siguruar pajtueshmëri dhe efikasitet.

Tetra Pro, si një partner krenar i Odoo, synon të shfaqe integrimin e pandërprerë të ekspertizës së Tetra Pro me zgjidhjet e fuqishme të biznesit të Odoo.

Axhenda:

18:00 – 18:15 Mirëseardhja

18:15 – 20:00 Prezantim në Odoo dhe Tetra Pro

20:00 – 21:00 Network

Pse të merrni pjesë?

Fitoni njohuri mbi tendencat më të fundit në softuerin e menaxhimit të biznesit.

Eksploroni aplikacionet miqësore për përdoruesit të Odoo të përshtatura për të përmbushur nevojat e ndryshme të biznesit.

Lidhuni me ekspertë dhe profesionistë të industrisë.

Zbuloni se si Tetra Pro dhe Odoo së bashku mund të transformojnë operacionet e biznesit tuaj.

Odoo Roadshow Tirana, është një event i domosdoshëm për bizneset që kërkojnë zgjidhje inovative për të përmirësuar operacionet e tyre. Bashkohuni me ne më 13 shkurt në Piaza Tirana për një mbrëmje me njohuri, demonstrime të drejtpërdrejta dhe network. Mos e humbisni këtë shans për të zbuluar fuqinë e Odoo dhe Tetra Pro duke punuar së bashku për të formuar të ardhmen e menaxhimit të biznesit.

Data dhe ora: 13 shkurt ora 18:00

Adresa: Hotel Piaza Tirana