Se shpejti ne Profisc te gjitha faturat e shitjes dhe blerjes cash dhe jo cash

Se shpejti ne Profisc te gjitha faturat e shitjes dhe blerjes cash dhe jo cash

Ju njoftojme se Platforma Self Care ka zhvilluar sherbimin e ri qe mundeson marrjen e te gjitha faturave te shitjes dhe blerjes, me dhe pa para ne dore per te gjithe tatimpaguesit. Platforma Profisc po kryen zhvillimet e duhura qe implikon ky sherbim i ri i tatimeve per t’ua mundesuar ate te gjithe perdoruesve te saj. 

Se shpejti ju do te merrni te gjitha faturat e shitjes dhe te blerjes me dhe pa para ne dore direkt ne Profisc. Librat e Shitjes dhe te Blerjes do t’i gjeni te plote dhe mund ti shkarkoni direkt ne myBooks ne Profisc.